Pimp je interieur voor een ‘prikkie’!

5 geweldig makkelijke ideeën om je interieur te ‘pimpen’ voor
€ 0,- tot € 20- !

Ik heb het al eerder aangekondigd: ik zit vol nieuwe ideeën voor m’n interieur. Ik heb wat nieuwe en oude ideeën verzameld die met elkaar één ding gemeen hebben: een super vriendelijk prijskaartje!

Interieur idee # 1  Kosten € 6,99

Oma’s lelijke bloempot in een nieuw jasje. Alleen is het in dit geval geen bloempot van mijn oma maar heb ik deze gekocht bij de kringloopwinkel (ik ben een enorme fan van de kringloopwinkel zoals je hier kunt lezen). Ik heb wel even getwijfeld omdat hij natuurlijk super kitscherig is. Ik was de winkel al uit maar ben toch terug gegaan omdat ik die bloempot uiteindelijk niet uit m’n hoofd kon zetten😊.

IMG_8306

Een bus matzwarte spuitverf was het enige wat nodig was voor deze transformatie.

bloempot voor je interieur

bloempot
Interieur idee # 2  Kosten € 0,-

Deze veren zijn gekregen van een poelier. De paar groene veertjes vond ik op straat. Amstelveen heeft tegenwoordig een enorme populatie aan tropische halsbandparkieten. Je kunt de veren in jampotjes doen en kleine vaasjes of flesjes. Leuk in een groepje bij elkaar.

pimp je interieur

veren

Interieur idee # 3 Kosten € 19,19

Ik had op zolder een vergeten lampje liggen: ik vond de kleuren niet meer leuk en het had geen kapje. Het armatuur was dus ‘gratis’. Ik geeft toe dat dit misschien niet helemaal eerlijk is, maar jij hebt vast ook nog wel ergens een ‘niet leuke’ lamp.

lampje

Het metalen lampje heb ik goud gespoten en de gloeilamp vervangen door een goudkleurige LED lamp. Die LED lamp was het duurste van alles maar die gaat jaren mee als het goed is. Behalve dat dat dus helemaal ‘eco’ is (zoals te lezen is in deze blog), is de lamp ook zo decoratief dat ik ervoor koos geen kapje te gebruiken.

pimp je interieur 1

pimp je interieur 2

lamp
Interieur idee # 4. Kosten € 5,-

De goudkleurige lijst vond ik een paar jaar geleden in Frankrijk, op een ‘Vide-Grenier’ een soort kofferbak verkoop. Ik heb er maar € 5,- voor betaald. Zoals je ziet is de lijst wel wat beschadigd. Ik zou die witte plekken kunnen aan tippen met wat goudverf maar ik laat het maar zo. Van mij mag je best zien dat hij echt oud is. In de lijst heb een stuk decoratief behang gedaan. Ik heb zelf geen muren met behang dus ik heb een metertje  aan vrienden van mij gevraagd die dit behang in hun slaapkamer hebben.

behang interieur

interieur idee, gouden lijst

behang

Interieur idee # 5. Kosten € 0,-

Tot slot nog een heel erg voor de hand liggend idee. Wel even wachten tot het voorjaar🌱
Ik pluk altijd handen vol wilde bloemen die in de berm staan. Daar kom ik langs op weg naar het bos met m’n hond. Ik vul daar vazen en potten binnen en buiten mee. Op de tuintafel liggen ter decoratie ook nog hartvormige kiezels. Die vond ik tijdens een vakantie in Griekenland op het strand.

IMG_3945

pimp je interieur

interieur, veldbloemen

bloemen

Ik ben benieuwd welk idee jou het meeste aanspreekt. Laat je een berichtje achter?

9 gedachten over “Pimp je interieur voor een ‘prikkie’!

  1. Enkele weken geleden heb ik in de kringwinkel een superkitch tafellamp gekocht. Zo lelijk, maar met een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij. De voet is goud. De gebloemde lampenkap wordt morgen vervangen door een mooie led lamp!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.