Een kerstboom komt er niet in dit jaar!

Een kerstboom komt er dit jaar niet in! We gaan samen met de kinderen de kersttijd doorbrengen in Italië dus in mijn huis is dit jaar geen kerstversiering te vinden. Bovendien heb ik net weken in de rommel gezeten van een enigszins uit de hand gelopen verbouwing en ben ik blij dat alles weer op zijn plaats staat. Ik geniet van mijn opnieuw geverfde muren, alles hangt en staat er weer stylish bij: ik vind het mooi zo!

Ugly kerst sweater
Wel heb ik een ‘ugly’ kersttrui voor mezelf gekocht en staat de kamer vol kaarsen, maar dat laatste heeft niets met Kerst te maken.

kerst-kaarsen

Inspiratie genoeg

Ondanks dat ik geen kerstboom neem kan ik best wegzwijmelen bij al die inspirerende en sfeervolle foto’s in kerstsfeer.  Zo geniet ik er toch ook een beetje van en kan ik jou hopelijk inspireren als jij niet kan wachten om van je huis een kerstparadijs te maken.

Kerst- Zara Home
Zara –Christmas at Home
kerst-riverdale
Kaarsen heb ik ‘s winters altijd branden. Kijk hoe je met kaarsen en simpele houten kandelaars plus wat eucalyptustakken een super chique kerstsfeer neerzet. Riverdale
kerstkrans RM
Krans van dennenappels van Riviera Maison. Weer eens iets anders dan dennengroen. Leuk op de voordeur of binnen op een grote spiegel.
vtwonen & design beurs 2018
Dit vind ik ook een prachtig idee: een enorme, lekker rommelige krans ergens in de kamer (foto: Pure & Original).
Papieren kerstster lampen
Mooi zo’n verzameling van papieren lampen in de vorm van een kerstster. Ikea.
Geen kerstboom maar wat dan wel?

Dit jaar dus geen kerstboom, geen kerstballen en andere bling maar helemaal niets doen is geen optie, als je mij een beetje kent. Dus ik ben wel het één en ander gaan shoppen maar ik maak mezelf wijs dat dit gewoon mooie decoratie is en niet persé kerstdecoratie. What’s in a name?

kerst-1
De ‘oogst’ van een bezoekje aan het tuincentrum.
Kerst-mistletoe
De mistletoe heb ik boven aan de spiegel gehangen.

geen kerstboom-wel mistletoe

keuken-eucalyptus
Een bosje eucalyptus in de keuken: staat leuk, ruikt lekker!

kerst-keuken.jpg

IMG_8320
Deze prachtige bos (ik weet niet eens precies wat het is) hangt in de gang. Het kostte mij even moeite om zomaar een spijker in mijn strakke, pas geverfde muur te slaan.

simpele kerstversiering

En last but not least een groene krans op de voordeur. Dat is zo’n beetje traditie geworden.

kerst-voordeur

Voor iemand die niet aan kerstversiering doet ben ik toch nog aardig bezig geweest. Ik mis mijn kerstboom helemaal niet. Hoe zit het met jou? Ga jij helemaal los met Kerst of hou je het ook liever wat simpel? Ik ben zo benieuwd, laat je een berichtje achter?

kerst-anita

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: