Een kerstboom komt er niet in dit jaar!

No comments

Een kerstboom komt er dit jaar niet in! We gaan samen met de kinderen de kersttijd doorbrengen in Italië dus in mijn huis is dit jaar geen kerstversiering te vinden. Bovendien heb ik net weken in de rommel gezeten van een enigszins uit de hand gelopen verbouwing en ben ik blij dat alles weer op zijn plaats staat. Ik geniet van mijn opnieuw geverfde muren, alles hangt en staat er weer stylish bij: ik vind het mooi zo!

Ugly kerst sweater
Wel heb ik een ‘ugly’ kersttrui voor mezelf gekocht en staat de kamer vol kaarsen, maar dat laatste heeft niets met Kerst te maken.

kerst-kaarsen

Inspiratie genoeg

Wel vind ik het heerlijk om weg te zwijmelen bij al die inspirerende en sfeervolle foto’s in kerstsfeer die ik graag met je ga delen. Zo geniet ik er zelf ook een beetje van en kan ik jou hopelijk inspireren als jij niet kan wachten om van je huis een Kerstparadijs te maken.

Kerstboom-Sissy Boy
Laat je meevoeren in de wondere wereld van Sissy Boys! Hier vind je alles voor een magische kerst!
Kerstkalender-VTWonen
Bekijk de feest kalender van VT Wonen met elke dag van 1t/m 24 december een feestelijke verrassing!
HM-kerst
De kerstcollectie van H&M Home is ‘traditional with a twist’. Ik ben weg van deze grappige gastendoekjes!
kerst-riverdale
Kaarsen heb ik ‘s winters altijd branden. Kijk hoe je met deze kaarsen en simpele houten kandelaars van Riverdale plus wat eucalyptus takken een super chique kerstsfeer neerzet.
kerstkrans RM
Krans van dennenappels van Riviera Maison. Weer eens iets anders dan dennengroen. Leuk op de voordeur of binnen op een grote spiegel.
vtwonen & design beurs 2018
Dit vind ik ook een prachtig idee: een enorme, lekker rommelige krans ergens in de kamer (foto: Pure & Original).
ikea-kerst
Licht in de duisternis met deze superleuke kartonnen lampen van Ikea.
Geen kerstboom maar wat dan wel?

Dit jaar dus geen kerstboom, geen kerstballen en andere bling maar helemaal niets doen is geen optie, als je mij een beetje kent. Dus ik ben wel het één en ander gaan shoppen maar ik maak mezelf wijs dat dit gewoon mooie decoratie is en niet persé kerstdecoratie. What’s in a name?

kerst-1
De ‘oogst’ van een bezoekje aan het tuincentrum.
Kerst-mistletoe
De mistletoe heb ik boven aan de spiegel gehangen.

geen kerstboom-wel mistletoe

keuken-eucalyptus
Een bosje eucalyptus in de keuken: staat leuk, ruikt lekker!

kerst-keuken.jpg

IMG_8320
Deze prachtige bos (ik weet niet eens precies wat het is) hangt in de gang. Het kostte mij even moeite om zomaar een spijker in mijn strakke, pas geverfde muur te slaan.

 

simpele kerstversiering

En last but not least een groene krans op de voordeur. Dat is zo’n beetje traditie geworden.

kerst-voordeur

Voor iemand die niet aan kerstversiering doet ben ik toch nog aardig bezig geweest. Ik mis mijn kerstboom helemaal niet. Hoe zit het met jou? Ga jij helemaal los met Kerst of hou je het ook liever wat simpel? Ik ben zo benieuwd, laat je een berichtje achter?

kerst-anita

Sommige links in mijn blog zijn affiliate links. Dat betekent dat als je het artikel via mijn link besteld ik daar een kleine vergoeding voor krijg (uiteraard zonder dat jij meer betaalt). Vanzelfsprekend deel ik alleen artikelen die ik zelf ook hartstikke leuk vind!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.