Meet Anita

Mijn hele (volwassen) leven ben ik al bezig met interieur en het inrichten en stylen van mijn huis. Sommigen zullen het bijna een afwijking noemen, ik noem het gewoon mijn grote passie! Ik vind dan ook niets leuker dan die passie te delen en foto’s te maken van alles wat mijn aandacht trekt. Ik breng heel wat tijd door achter mijn laptop met het schrijven van mijn blogs maar leid zeker geen zittend bestaan. Ik loop  dagelijkse minimaal een uur in het bos met m’n hond, ga  2x per week naar de gym en loop een paar keer per week hard.

Meet Anita
Ik loop een paar keer per week hard.
Waar woon ik?

In 1992 verhuisde ik vanuit centrum Amsterdam met mijn twee (nog heel kleine) kinderen naar een heerlijk 30e jaren huis met tuin in Amstelveen. Mijn dochter Sophie en zoon Daniel zijn allang volwassen en de deur uit maar komen nog zo vaak over de vloer dat ik geen last heb van een ‘lege nest syndroom’ 😀. Ondertussen heeft ook de volgende generatie zich aangediend en heb ik een schattig kleinzoontje. Eind 2020 maakte ik een volgende stap, liet het ‘stadse’ leven achter me en koos voor een (bijna) nieuw huis In Oosthuizen (gemeente Edam-Volendam).

Nera voor de deur van mijn nieuwe huis.
Wat doe ik?

Na een lange en ontzettend leuke carrière als mode- en woonstyliste heb ik het roer drastisch omgegooid, heb een makelaarsopleiding gevolgd en ben in 2006 een eigen makelaarskantoor begonnen. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus om al mijn creatieve ideeën een uitweg te geven, ben ik in 2017 jaar gaan bloggen over mijn grote passie: alles wat met wonen te maken heeft. Ondertussen heb ik mijn rol als makelaar opgegeven zodat ik nog meer tijd heb voor alle nieuwe dingen die op mijn pad komen.

meet Anita
Wat kun je verwachten van mijn blogs?

Ik wil je graag inspireren door je te laten zien hoe ik mijn huis & tuin inricht, welke DIY projecten ik doe, welke woonwinkels ik bezoek en welke fantastische vondsten ik doe in kringloopwinkels en rommelmarkten. Ook neem ik je in mijn binnenkijkers mee naar inspirerende interieurs van anderen. Ik ben er van overtuigd dat iedereen een persoonlijk en sfeervol interieur kan hebben, ongeacht of je veel of weinig te besteden hebt (een aardig budget helpt natuurlijk wel 😀).

Ik heb een innige relatie met verfroller en -kwast 😃

Ik wens je heel veel leesplezier & inspiratie!

Gratis inspiratiegids

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe blogs? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en ontvang gratis deze leuke inspiratiegids!

xxx ANITA