Meet Anita

Welkom in mijn digitale huis! Mijn hele (volwassen) leven ben ik al bezig met interieur en het inrichten en stylen van mijn huis. Sommigen zullen het bijna een afwijking noemen, ik noem het gewoon mijn grote passie! Daarnaast heb ik een drukke baan (daarover zo meer), loop ik dagelijkse in het bos met m’n hond, ga ik 2x per week naar de gym, loop ik een paar keer per week hard en heb ik ook nog aandacht voor man en kinderen (de volgorde is willekeurig 😀)

dierendag- running with he dog
Wandelen of rennen: Nera vindt het allemaal prima
Eerst wat over mijzelf

Mijn dochter en zoon zijn volwassen en de deur uit, dus ik woon nu met man en hond in een heerlijk 30 jaren huis met tuin in Amstelveen.

IMG_0508
Met Nera voor de deur van mijn huis

Na een lange en ontzettend leuke carrière als mode- en woonstyliste heb ik het roer drastisch omgegooid, ben een makelaarsopleiding gaan volgen en heb sinds 13 jaar een eigen makelaarskantoor. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus om al mijn creatieve ideeën een uitweg te geven, ben ik verleden jaar gaan bloggen over mijn grote passie: alles wat met wonen te maken heeft.

Wat kun je verwachten van mijn blogs?

Ik wil je graag inspireren door je te laten zien hoe ik mijn huis & tuin inricht, de DIY projecten die ik doe, welke woonwinkels ik bezoek en welke fantastische vondsten ik doe in kringloopwinkels en rommelmarkten. Ik ben er van overtuigd dat iedereen een persoonlijk en sfeervol interieur kan hebben, ongeacht of je veel of weinig te besteden hebt (een aardig budget helpt natuurlijk wel 😀).

IGXF1783
Bezoekje aan woonwinkel
IMG_4429 kopie
Eén van mijn vele DIY projecten

Ik wens je heel veel leesplezier & inspiratie!

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe blogs? Klik op de foto hieronder, schrijf je in op mijn nieuwsbrief en ontvang gratis deze leuke inspiratiegids!

ANITA