Hoe maak je van een saai meubel een eyecatcher?

Het was weer eens tijd voor de verfkwast! Ik ergerde mij al een poosje aan een houten bank die wat verloren en onopvallend in een hoek van de kamer stond. Een witte bank , nog uit mijn witte periode (haha) die meer dienst deed als verzamelplek van boeken, telefoons en brillekokers dan dat hij als zitplaats werd gebruikt. Ik had er ook wel wat leuke spulletjes neergezet maar het bleef een dooie boel vond ik.

collage(16)

Het kan ook dat je nu denkt, wat is daar nu mis mee met die witte bank? Nou ten eerste staat die er dus al meer dan 10 jaar en ten tweede ben ik de laatste tijd helemaal ‘into colour’.
Dat werd zondag een bezoekje aan de Gamma om Wood & Wall verf te kopen, dat is een super  matte verf die je behalve op de muur ook op hout kunt gebruiken en die je in elke gewenste kleur kan laten mengen. Na al dat wit koos ik voor een heel donker blauw, enigszins geïnspireerd door een blauw vaasje. Ik denk daar verder niet te lang over na want als het tegenvalt, kun je het altijd weer in een ander kleur  verven tenslotte. Dus verfkleren aan en aan de slag!

IMG_4431 kopie

Het werd wel 3 x verven voor het helemaal goed gedekt was, maar gelukkig droogt de verf heel snel dus ’s maandags was de bank klaar.

xIMG_4459

Ik gebruik hem nog steeds om van alles en nog wat op te zetten maar tegen die donkere kleur komt alles veel beter tot zijn recht.

xcollage(17)

Ik zit nu helemaal in een soort flow om meer kleur aan te brengen in huis, dus binnenkort gaat er ook meer kleur komen in mijn werkkamer.
Ben je benieuwd? schrijf je nu in en ontvang elke week mijn nieuwste blog(s).

collage(18)

Geef een reactie