Er stonden deze week superleuke dingen op mijn programma. Lees er alles over!

Om te beginnen was er begin deze week een inspirerende persbijeenkomst van Riviera Maison. Dit merk staat natuurlijk bekend om zijn klassiek landelijke uitstraling en ik vond het dan ook heel verrassend dat de heren van Riviera Maison in samenwerking met een paar jonge ontwerpers van APE Amsterdam een heel eigentijdse kunststof eetkamerstoel ontwikkeld hebben. Het was erg leuk om te horen hoe vanuit een ‘normale’ Riviera Maison stoel met een doorgestikte stoffen bekleding het eerste kunststof prototype werd gemaakt en ook nog een schattig klein 3-D printje. Het eindresultaat is een heel trendy stoel ‘overgoten’ met een typisch Riviera Maison sausje in de vorm van het ‘doorgestikte’ effect en het mooie  houten onderstel waar het kunststof kuipje als het ware in rust.

stoelen

stoel Riviera Maison.jpg

stoel RM

Verder had ik vandaag afgesproken met mijn dochter om Hudson’s Bay te bezoeken, aangezien ik altijd benieuwd ben naar een nieuw warenhuis. Het warenhuis is verdeeld over een aantal gebouwen, prachtige gebouwen dat wel.

Hudson's Bay

Wij hebben alleen de woonafdeling bekeken en dat viel mij wel tegen. Ik had gehoopt op wat verrassende artikelen maar het waren vooral de bekende woonmerken die je ook in bijvoorbeeld de Bijenkorf tegen komt. Erg aardig personeel, dat viel wel op.

Hudson's Bay 2

Het was tijd om te lunchen en dat was geweldig. Boven op de 5e verdieping met uitzicht over de stad hebben we bij restaurant Nacarat heerlijke kleine gerechtjes gegeten zoals Hummus, Tabbouleh, Roasted Eggplant: kortom gerechten die geïnspireerd zijn op de keuken van het Midden Oosten.
Terwijl de meeste dames en heren keurig 1 pita broodje deelden bij al deze heerlijkheid hebben Sophie en ik per persoon 2 pita broodjes besteld  (die waren namelijk ook erg lekker!) maar goed wij kunnen het hebben.😀😀

restaurant Nacarat

Na dit intermezzo weer snel aan het werk maar het heeft zo zijn voordeel om zelfstandig ondernemer te zijn! De rest van de dagen hard gewerkt maar dit soort uitstapjes zijn de krenten in de pap.
Hoe zag jouw week eruit?  Ik ben echt benieuwd. Laat je een berichtje achter?

xxx Anita

P.S. Heb je mijn gratis inspiratiegids nog niet ontvangen? Hier is je kans!

2 reacties op “Er stonden deze week superleuke dingen op mijn programma. Lees er alles over!”

  1. Wat een heerlijke inspiratie dag Anita en Sophie. Ik geniet in mijn Arte-fact winkeltje in de Berenstraat 24 van de vele bezoekers uit binnen en buitenland. Jullie zijn natuurlijk ook welkom!

    • Een leuke plek daar in de Berenstraat. Ik ga proberen langs te komen maar de weken vliegen voorbij en ik ga bijna op vakantie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: