Mijn 6 beste tips om van je badkamer een ‘happy place’ te maken

Zonder direct een gigantische verbouwing te gaan ondernemen kun je van je badkamer met een paar tips een relaxte, ‘happy place’ maken waar je blij van wordt. Ook als je een kleine badkamer hebt, zoals ik zelf (Kleine badkamer?geen probleem!)

Tip # 1

‘Declutter’ of wel; weg met lege doosjes, flesjes, oude tandenborstels etc. Probeer zoveel mogelijk tubes en potjes op te bergen in een kastje. De rest orden je netjes in manden of mandjes. Flesje e.d in kleinere mandjes, handdoeken en wasgoed in grote manden of leuke waszakken.

Uashmama, H&M Home

Foto links :Uashmama.nl, Foto rechts: HM.com
Tip # 2

Investeer in nieuwe, zachte handdoeken voor het ultieme luxe gevoel. Gebruik je oude handdoeken voor het afdrogen van de hond of als poetsdoek en verwen jezelf met een paar heerlijk nieuwe handdoeken.

Riverdale, Pipstudio
Foto links : Riverdale.nl, Foto rechts: Pipstudio.com
Tip # 3

Zorg voor een lekker luchtje.Je kunt de bekende geurstokjes in een hoekje zetten of tijdens een heerlijk bad (als je dat hebt) geurkaarsjes branden. Ik ben zelf heel dol op ‘Fig’ geurstokjes van de Hema.

Debenhams
Foto links :Debenhams.com
Tip # 4

Voeg wat onbewerkt hout toe aan je badkamer in de vorm van een krukje ( ik kreeg een superklein, schattig krukje van mijn zoon)l  voor een welkom, warm contrast met de koude, harde tegels van de badkamer.

H&M home
Foto rechts: H&M.com

Tip # 5

Zet planten in de badkamer. Als je een raam in de badkamer hebt, heb je meer keuze qua planten. Weinig licht? Dan kun je echt wel een paar cactusjes neerzetten, die overleven alles. Weinig ruimte? Dan kun je ook een plant ophangen aan het plafond.

Zuperzocial
                                                                                                      Foto rechts: Zuperzozial.com
Tip # 6

Koop mooie flacons voor op de wastafel of bij je bad voor zeep, douchegel, tandenborstels enz. Kies wat het beste bij je past: superstrak of super romantisch. Er is keuze genoeg!

H&M home, Pipstudio
Foto links: HM.com, Foto rechts: Pipstudio.com


Welke tip spreekt jou het meeste aan?
Ik ben benieuw! Laat je een berichtje achter?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d