Wat was er allemaal te vinden op de antiek/rommelmarkt in Lille?

Afgelopen weekend waren we in Lille op de jaarlijkse antiek/rommelmarkt. Straten en straten vol met stalletjes van een soort Koningsdag gehalte tot high-end antiquairs en alles wat daar tussen zit. Dat rondstruinen is echt mijn grote hobby! Niet dat ik zoveel koop, mijn huis is echt wel vol. Maar ja, dat zeg ik zo vaak tegen mijzelf en toch  vind ik altijd wel weer een plekje voor een nieuwe aankoop.

 

Ibraderie MG_5140

Om niet in de verleiding te komen om alles wat ik leuk vond, te kopen heb ik heel veel foto’s gemaakt, was ik toch lekker bezig! Die deel ik graag met je, kun je ook een beetje meegenieten!

rommelmarkt3

rommelmarkt 1

rommelmarkt 5

rommelmarkt2

rommelmarkt 8

rommelmarkt 6

rommelmarkt 7

rommelmarkt 9

En tenslotte als afsluiter nog een ‘legertje’ tuinkabouters. Ze zagen er zo vrolijk uit!

kabouters

Als je ook dol bent op rommelmarkten, is dit echt een aanrader! Behalve het rondsnuffelen op de markt , kun je er heerlijk moules frites eten. Wij gaan altijd met vrienden en overnachten ook in de buurt (de markt is zo groot dat 1 dag niet genoeg is). Supergezellig allemaal en als je geluk hebt, kom je ook nog met iets leuks thuis. Zoals deze vintage glazen schaal die ik voor slechts € 8,- op de kop tikte!

glazen schaal
De glazen schaal is één van mijn aankopen
IMG_6466
Ook dit antieke, hand beschilderde bakje kon ik niet laten staan

Ik ben benieuwd of jij ook van antiek en/of rommelmarkten houdt en wat voor soort dingen jij het liefst koopt. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

 

 

 

3 reacties op “Wat was er allemaal te vinden op de antiek/rommelmarkt in Lille?”

  1. Wat leuk om even, via jouw blog, een kijkje te nemen op de rommelmarkt in Lille! Hij staat bij mij al geruime tijd op het ‘to go’ lijstje maar elke keer komt er iets tussen. Volgend jaar doen we een nieuwe poging want ook ik ben gek op rondstruinen tussen ‘oude zooi’.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: