Ga ik de badkamer groen verven?

Zal ik de badkamer groen gaan verven? Dat is de vraag die zomaar bij mij opkomt. Nou eigenlijk komt de vraag niet helemaal uit het luchtledige: Ik kocht wat nieuwe spullen om een plekje in de badkamer een nieuwe look te geven. Zoals het eruit zag was ook OK maar na verloop van tijd wil ik wel weer eens iets anders. Je draagt tenslotte ook niet altijd dezelfde kleren.

IMG_4005 kopie

Ik kwam toevallig bij Sissy Boy wat leuke dingen tegen in de uitverkoop die ik mooi vind staan bij het antieke bakje dat ik verleden jaar op de rommel/antiquemarkt in Lille kocht.

IMG_4174

En toen dat daar zo stond, vond ik opeens die witte muur er helemaal niet bij passen. In mijn hoofd zag ik die al groen. Nou komen er ontzettend vaak allerlei ideeën in mijn hoofd maar het ontbreekt mij meestal aan tijd om ze meteen uit te voeren. Maar goed, in dit geval geeft het mij de gelegenheid om eens goed na te denken welke kleur groen ik precies wil en niet meteen naar de winkel te rennen om een pot verf te kopen.

Waarom groen ?

Nu is het grappige dat ik dus al een half jaar tegen mijn moodboard aankijk dat boven mijn werktafel hangt.

badkamer groen moodboard

Aan het begin van het jaar heb ik mijn moodboard vernieuwd an allerlei plaatjes die mij aanspraken een plekje gegeven. Nu viel mij pas op dat ik al een half jaar tegen een (blauw)groene badkamer aankijk! Ik had dit plaatje vooral op de kleur van de muur uitgekozen maar ik zie nu eigenlijk pas bewust dat het een badkamermuur is.

badkamer groen verven

Dit vind ik vooral een inspirerend voorbeeld door de groene tegels!

dunelm
Ik ben helemaal weg van de kleur van de tegels! Bron: Dunelm

Maar mijn badkamer heeft nu eenmaal geen groene tegels maar donkergrijze, dus groen kan ik alleen toevoegen door de witte muren groen te verven.

IMG_4205

En als je je afvraagt waarom groen en niet een andere kleur? Ten eerste vind ik groen een heel mooie, rustgevende kleur (50 shades of green) en ten tweede vind ik goud en groen en prachtige combinatie.

badkamer groen verven

Ik heb wat staaltjes gehaald bij de bouwmarkt ,

badkamer groen 2.jpg

badkamer groen 3
en gekozen voor de kleur Thijm. Dat doe ik puur gevoelsmatig, ik wil er ook weer niet te lang over nadenken want dan ga je weer twijfelen. Zodra ik tijd heb ga ik ermee aan de slag. Maar eerst staat er nog een pot verf op mij te wachten om een muur op zolder (de ‘mancave’ van mijn vriend) een kleur te geven!

IMG_4216
Muurverf Charcoal black voor op de achterwand op zolder

Je begrijpt dat ik nog even bezig ben. Tot  slot hier nog het bewijs dat ik al van jongs af aan een innige relatie met verfkwasten heb (haha).

IMG_4218

Well, I’ll keep you posted, dus blijf mij volgen! Wil je niets missen? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn inspiratiegidsje. KLIK HIER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: