A touch of gold in je interieur

Ik vind dat elk interieur hier en daar a touch of gold zou moeten hebben. Zeker toen ik ergens deze tekst tegen kwam:

Voeg gouden details toe aan je interieur. De kleur goud is namelijk het symbool voor welvaart en zorgt voor een sfeer in huis waarmee je welvaart aantrekt.

Nou, dat laat ik mij niet twee keer zeggen! Maar aangezien ik, voor dit moment althans, een beetje uit gestyled ben in mijn eigen huis vond ik het een leuk idee mijn zoon Daniël en zijn vriendin Chadia a touch of gold te bezorgen!

touch of gold-interieur
Binnenkijken bij Daan & Cha

Zij wonen in een leuke, trendy woning in een jonge buurt en hebben mij niet echt nodig voor het inrichten van hun huis maar maken zo nu en dan graag gebruik van mijn creatieve ideeën.

bottle garden
Deze bottle garden heb ik destijds voor hen gemaakt (Hoe doe je dat: zo’n dichte fles met planten maken?)
touch of gold-pracock chair
Dit sfeervolle hoekje met peacock chair (love it) heeft hier en daar een touch of gold
touch of gold-yellow stool
touch of gold-keuken
Eettafel krijgt touch of gold

Hun woonkamer is één grote ruimte met open keuken, een kookeiland in het midden en in de hoek naast de trap een eettafel.

touch of gold- zwarte lamp
Dit was de plek die nog wel iets op de muur kon gebruiken. Ik had een grote wereldkaart  in gedachte (leuk voor zo’n reislustig stel). Hun inrichting is veel strakker dan de mijne maar ik had geen probleem om deze perfecte wereldkaart poster voor hun interieurstijl te vinden: strak vormgegeven met een goudkleurige kaart en zwarte lijnen.

wereldkaart
touch of gold-eettafel

Het enorme pakket (120 bij 80 cm) werd bij mij thuis bezorgd dus ik ging van de week bij Daan langs om de kaart af te leveren en foto’s te maken.

wereldkaart per post

De kaart moest natuurlijk wel eerst even opgehangen worden maar daar had Daan heel handig zelfklevende haken voor gekocht zodat hij niet in de betonnen muur hoefde te boren. De wereldkaart is afgedrukt op canvas doek en weegt niet veel dus dit was een ideale oplossing.

touch of gold-wereldkaart
touch of gold wereldkaart2

Hij hangt prachtig daar boven de tafel. Door het royale formaat is hij, ondanks het rustige kleurgebruik, toch een echte eye catcher! Wat a touch of gold al niet kan doen!

collage-behind the scenes3
Het maken van de foto’s en hier en daar stylen van de ruimte vind ik het leukst om te doen. Dat zit mij gewoon in het bloed na ruim 25 jaar als styliste voor verschillende bladen gewerkt te hebben
touch of gold-coffee
Ik kreeg mijn koffie in een mooi glas: mijn zoon heeft echt wel iets van mijn styling kwaliteiten geërfd 😀

Daan en Cha zijn er blij mee en het bracht hun meteen op het idee om ook iets dergelijks voor hun (nog lege) slaapkamermuur te verzinnen. Daarover misschien later meer!

De wereldkaart werd mij gratis ter beschikking gesteld door Canvascompany

Eén reactie op “A touch of gold in je interieur”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d