☀️ Super zomer woon sale☀️

Terwijl de zomer pas net begonnen is, hebben veel (web)winkels al een super zomer woon sale omdat ze bezig zijn plaats te maken voor de najaarscollectie. Ik vind dit een heerlijke gelegenheid om eens rond te neuzen op de diverse sale pagina’s. Ik kan altijd wel wat nieuws gebruiken in mijn huis en als ik het dan voor een leuk prijsje kan vinden: des te leuker! Al dat rondneuzen kost best wat tijd dus ik heb het je gemakkelijk gemaakt en alvast een selectie van mijn favoriete sale items op een rijtje gezet! Als je iets leuk vindt, wees er snel bij van op is meestal op!

super zomer woon sale

Deze print op hout staat al een poosje in de kamer te wachten tot mijn lieve vriend de tijd vindt om hem boven het bed op te hangen als puntje op de i van mijn slaapkamer make-over.  Ik laat je dit zien omdat ik deze print (waar ik de gewone prijs voor heb betaald) maar dan in een iets ander formaat in de sale voorbij zag komen. Voor mij te laat, maar misschien iets voor jou!

2fonq

Print op hout van KEK Amsterdam. was € 139,95, nu € 111, 96.

Super zomer sale: woonaccessoires

collage-sale-accessoiresx

Metalen displaybox- wandsysteem met cockatoowandtegelbamboe krukjeglazen waxinelichthouder

Super zomer sale: textiel

collage-sale-textiel(1) kopie

Vloerkleed-  plaid-  sierkussen- dekbedovertrek- macramé wandkleed-

Super zomer sale: meubels

collage-zomersale-meubels

Loungeset van acaciahout- open stoel- bijzettafel 3-zits bank- kruk-

Ik ben benieuwd of jij houdt van spullen kopen in de uitverkoop en welke items in mijn selectie jou een beetje hebberig hebben gemaakt 😀

Sommige links zijn affiliate links. Dat betekent dat als je het artikel via mijn link besteld ik daar een kleine vergoeding voor krijg (uiteraard zonder dat jij meer betaalt).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Ontdek meer van ANITA HOME BLOG

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder