Nieuwe designerbank met glamour & comfort

Ik maakte kennis met de Benson Sofa collection tijdens een drukbezochte PR bijeenkomst. Deze nieuwe designerbank is een samenwerking tussen interieurontwerpster Lotte Faassen en het Nederlandse interieurmerk Rapture. Ik was natuurlijk erg benieuwd aangezien ik altijd zo bezig ben met interieur dat je mij met recht een interieur junkie zou kunnen noemen.

Kies je eigen opstelling

De Benson is een modulaire sofa die je helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Je kunt naar hartenlust combineren met de losse elementen en zo precies de bank creëren die past in je interieur. Zo kun je kiezen voor een grote U-vormige bank of een speelse S-vorm met zitplekken aan twee kanten. Deze opstellingen komen het best tot hun recht in een grote ruimte.

Benson nieuwe designerbank

Voor iedereen die niet zo ruim behuisd is, kan de loveseat uitkomst brengen. Dit is het schattige kleine broertje (of zusje) van de ‘grote’ Benson sofa.

Loveseat Benson sollectie

Glamour & comfort

Ik zal de eerste zijn die vind dat het uiterlijk van een meubelstuk superbelangrijk is. Maar zeker bij een bank moet deze er niet alleen mooi uitzien maar vooral lekker zitten. De Benson is de ideale bank om op te loungen maar je kunt ook fijn rechtop zitten dankzij de hoge rugleuning. Kortom deze nieuwe designerbank is de perfecte combinatie van glamour en comfort.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: