3 Supersnelle Stylingtips

Supersnelle stylingtips waarmee je echt in no-time je huis een beetje leuker maakt!

# 1 Vervang lampenkap door decoratieve LED lamp
supersnelle stylingtips
Die lampenkap daar boven mijn hoofd: daar was ik dus helemaal klaar mee!

Al meer dan 20 jaar staat er een lamp in de hoek van de kamer met een nogal tuttige kap (tenminste dat vind ik nu). Even een nieuwe strakke kap kopen was niet echt een optie. Deze lamp had ik nl. in België gekocht en de kap ‘staat’ niet op de fitting zoals meestal maar ‘hangt’ aan de fitting. Dat heb ik wel vaker in het buitenland gezien maar zulke lampenkappen zijn hier bijna niet te krijgen. Opeens ging er bij mij een lampje branden (haha): waarom niet de kap helemaal weglaten. Met die leuke, decoratieve led lampen van tegenwoordig is dat gewoon heel cool. Ik deed dat al eerder met een lampje (pimp je interieur voor een prikkie)

supersneel stylingtips 2

supersnelle stylingtips lamp verven

supersneel stylingtips lamp

supersneel stylingtips brandende lamp

Kwestie van kap eraf halen, de lelijke witte fitting even van een laagje goudverf voorzien, de goudkleurige led lamp erin; er klaar is Kees. Dit kan je eigenlijk toepassen bij elke hang-, staande- of tafel lamp. Led lampen zijn er in zoveel verschillende soorten en maten, laat je fantasie werken! By the way: led lampen zijn natuurlijk ook heel milieuvriendelijk!

# 2 Rommelige la snel ordenen

Ik heb zo’n la vol sokken en hemdjes die altijd rommelig is (ik durf hem je amper te laten zien)

IMG_3473

 

 

Ikea- Opbergdozen-stylingtip
Deze handige set opbergdozen vond ik bij Ikea. Je kunt natuurlijk ook kartonnen (schoenen)dozen gebruiken.

IMG_3474

stylingtips opgeruimde la
Voilá: een overzichtelijke la. Ik heb gelijk sokken uitgezocht en weggegooid (er blijven op de één of andere manier altijd enkele sokken over). Dit ging echt supersnel!

# 3 Stop lelijke schoonmaakspullen in rieten mandjes

Zowel in de wc als de badkamer staan er in een hoekje verschillende schoonmaakspullen. Je kent het wel: wc eend, anti-kalk, Jiff enz. Enfin een doorn in mijn oog. De oplossing was echt zo simpel, ik begrijp niet dat ik dat niet veel eerder gedaan heb, gewoon alles in rieten manden stoppen.

supersnelle stylingtips wc
Een mandje in de wc
styling itips, badkamer
En nog eentje in de badkamer

Als dit geen supersnelle stylingtips zijn, weet ik het niet. Het shoppen kost het meeste tijd maar als je zoals ik een shop-alholic bent, is dat geen straf 😜

IMG_3373

Ik ga genieten van mijn snelle acties van deze week. Laat je weten welke tip je het leukste vond?

Mijn blog kan affiliate links bevatten. Dat betekent dat als je het artikel via mijn link besteld ik daar een kleine vergoeding voor krijg (uiteraard zonder dat jij meer betaalt). Vanzelfsprekend deel ik alleen artikelen die ik zelf ook hartstikke leuk vind!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d