Wat voor verjaardags-cadeau geef je iemand die alles al heeft?

Ik weet nooit wat voor cadeau ik voor mijn verjaardag (16 juli) moet vragen: ik heb alles al en bovendien een nogal uitgesproken smaak. Gelukkig is Sophie degene die heel goed is in het bedenken van cadeaus maar dit keer gebeurde het dat we op één van onze shopping tripjes iets heel leuks tegenkwamen waarvan ik nog niet wist dat ik het wilde (haha). Dat was een poosje geleden tijdens ons bezoek aan Loods 5. Daar zag ik opeens ontzettend grappige & unieke objecten van een kunstenares die Frida Badoux heet. Ik was er gelijk helemaal weg van en vond het nog moeilijk kiezen.

collage-verjaardag-2
Uiteindelijk heb ik toch een keuze gemaakt maar toen moest ik nog een paar weken wachten tot ik jarig was. Maar nu staat die te pronken in mijn kamer.

verjaardag frida badoux

verjaardag 1

verjaardag 58
Kijk hoe leuk, ik vond deze foto tijdens het opruimen van mijn ouderlijk huis!

Dit keer kwam het allemaal goed maar het zette mij aan het denken: het zou toch handig zijn een soort verlanglijstje te hebben. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor als ik iemand iets cadeau moet doen. Ik geef altijd graag iets wat ik zelf ook zou willen hebben, dat is volgens mij het beste criterium (natuurlijk wel een beetje rekening houden met de ontvanger 🙈).

Verlanglijst top tien

Cadeaus tot € 25,-

# 1 In dit leuke posterboek van vtwonen vind je 64 happy pages met leuke illustraties, foto’s en spreuken. € 6,95.

cadeau-posterboekVTWonen

# 2 Deze decoratieve ‘bubbeltjes’ vaas  komt altijd van pas. € 10,-

cadeau-vaas hema

# 3 Ik ben dol op veren en ik vind deze prachtige fotolijst van Nordal met drie afgebeelde veren helemaal leuk!€ 16,99.

cadeau-nordal fotolijst

Cadeaus tot € 75,-

# 4 Twintig interieurs van creatieve plantenliefhebbers van over de hele wereld zijn samengebracht in dit boek. Heel inspirerend! Wonderplants € 34,99.

cadeau-wonderplantsCOVERLAYOUT.indd

# 5 Maak zelf een mooie mandala op de grond, muur of op welke ondergrond dan ook. met deze  Stencil Mandala  € 69,95 (116 x 116 cm).

cadeaumandala 116 x 116.

HRVU1205
Deze zag ik bij Loods 5 tijdens het shopping tripje met Sophie.

# 6 Wandklok  van groen marmer met goudkleurige aluminium wijzers. € 65,-

cadeau-klokx

# 7 Dit gezellige diertje, handgemaakt van kunstleer, kan dienst doen als deurstopper (als de ramen openstaan, waait mijn slaapkamer deur altijd dicht) maar ook als boekensteun. € 66,95

cadeau-fonq deurstopper

Cadeaus tot € 150,- (and more)

# 8 Mooie print van wild flowers op een houten paneel van Kek Amsterdam € 89,95
(45 x 60 cm)

cadeau-houten paneel Vtwonen

# 9 Deze Wooden doll  is echt een design verzamelaars object. € 109,-

cadeau-woodendoll no.1

inspiratie pop op bureau
Ik heb er al één maar er zijn zoveel verschillende dat ik er hebberig van word (Ik laat je graag mijn werkkamer zien).

# 10 De Vitra Eames House Bird is één van de stijliconen van designerkoppel Charles en Ray Eames. Deze sierlijke houten vogel is een waar kunstwerkje!  Een mooi cadeau voor een heel speciale gelegenheid! € 169,95.

cadeau-housebird

eamnes

Ik moet weer bijna een jaar wachten voor ik jarig bent maar ben ik in ieder geval goed voorbereid 😀. En ik heb sowieso wat leuke ideeën verzameld voor als ik een cadeau voor iemand anders zoek. Vind jij het ook moeilijk om een cadeau te verzinnen voor jezelf of iemand anders? Laat je een berichtje achter? 

Mijn blog kan affiliate links bevatten. Dat betekent dat als je het artikel via mijn link besteld ik daar een kleine vergoeding voor krijg (uiteraard zonder dat jij meer betaalt). Vanzelfsprekend deel ik alleen artikelen die ik zelf ook hartstikke leuk vind!

 

4 reacties op “Wat voor verjaardags-cadeau geef je iemand die alles al heeft?”

  1. Anita, alsnog Gefeliciteerd met je Verjaardag. En ik vind je tips elke keer weer een welkome verrassing. Knutsel Groet Babette

  2. Babette haalt mij de woorden uit mijn mond. Altijd goeie tips en ook nog helemaal mijn smaak! Je inspireert mij enorm. Groetjes Christy …. en nog van harte gefeliciteerd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: