‘Seizoenswisseling’: made easy by H&M Home

De zomer is nog niet voorbij  maar voor je het weet is het weer september. Na deze uitzonderlijk hete en droge zomer staat mijn tuin er moegestreden bij en ik begrijp nu waarom in zuidelijke landen mensen siësta houden. En hoewel van mij de zomer echt nog wel een poosje mag duren, begin ik toch behoefte te krijgen aan een soort ‘seizoenswisseling’ in huis. Ik ga natuurlijk echt niet elk seizoen mijn huis opnieuw inrichten maar ik haal weer eens iets anders te voorschijn, koop eens iets nieuws en kies een iets ‘herfstachtiger’ kleurtje. Dat begon al met het groen verven van mijn badkamer.

Bezoek aan H&M Home

Seizoenswisseling met H&M Homednie

Ik was bij H&M in Amsterdam, in het gebouw waar voorheen Maison de Bonneterie zat. De Bonneterie was een prachtig, prestigieus, laat negentiende eeuws modewarenhuis dat helaas zijn deuren sloot in 2014. Nu zit daar een H&M, met op de bovenste verdieping een H&M Home. De grandeur van het gebouw geeft een een extra dimensie aan deze woonafdeling.

collage-seizoenswisseling

Ik ben sowieso een fan van H&M Home: trendy & hip en voor een leuke prijs. Zeker een aanrader voor dingen die geen leven lang hoeven mee te gaan en die je graag zo nu en dan wisselt: handdoeken, dekbedovertrekken, kussens en woonaccessoires. Dus helemaal ideaal voor het doel waarmee ik hier gekomen was: mijn interieur een nieuwe impuls geven voor de komende herfst.

Inspirerende voorbeelden

De volgende foto’s komen van de website van H&M Home. Hun collecties worden vaak op jaloersmakende locaties gefotografeerd en zijn super goed gestyled. Heel inspirerend allemaal.

hmgoepprodbank
gebloemd kussen, paars kussen, gestreept kussen, gedessineerd kussen, roze kussen met kwastjes
hmgoepprodkussen
kussen met pompons, kussen met kwastjes, gestreept kussen, kussen met geborduurde vogels
hmgoepprodbed
gebloemd dekbedovertrek
hmgoepprodtafelkleed
tafelkleed
Spullen voor seizoenswisseling shoppen

Nog even terugkomen op mijn bezoek aan de winkel. Je snapt dat ik niet met lege handen daar ben weggegaan. Ik kocht onder andere een nieuw dekbedovertrek en een supermooi kussen met geborduurde vogels.

dekbed
dekbedovertrek
IMG_4937
kussen met geborduurde vogels

seizoenswisseling
Pas toen ik weer op weg naar huis was, bedacht ik dat ik ook nog een groen tafelkleed had willen kopen en nieuwe handdoeken (voor in mijn groene badkamer). Gelukkig heeft H&M Home ook een geweldige onlineshop dus die laat ik gewoon lekker thuisbezorgen. Als ‘bladerend’ vond ik ook nog een super leuk goudkleurig bloempotje en de kopjes met tijgermotief vind ik ook geweldig (maar heb ik daar nog plek voor?)

hmgoepprodtafelkleed
tafelkleed van gewassen linnen
hmgoepprodbadlaken
gebloemd badlaken
hmgoepprodbloempot
goudkleurige bloempot
hmgoepprodtijgerkop
porseleinen kopjes met jachtluipaard

Heb jij dat ook?  Dat je bij een seizoenswisseling (dus ook als het weer voorjaar wordt) de behoefte krijgt om je interieur een beetje te veranderen? Dat hoeft allemaal niet zo ingrijpend te zijn zoals je ziet: voor mij doen een paar nieuwe kussens of handdoeken al ‘the trick‘ 😀

 

2 reacties op “‘Seizoenswisseling’: made easy by H&M Home”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: