Hoe mijn interieur compleet veranderde in de loop van de tijd!

Ik heb een innige relatie met de verfkwast, dat is wel duidelijk. Het is echt grappig om te zien hoe vaak mijn interieur van kleur veranderde in de loop van de tijd. In de afgelopen 20 jaar is mijn huis regelmatig gefotografeerd voor tijdschriften. Ik heb het allemaal weer eens bij elkaar gezocht. In 2000 kreeg ik een ploeg uit Zuid Afrika over de vloer. Heel kleurrijk was mijn huis: ‘Anita se passie vir kleur word deur die huis weerspieël’ (Anita’s passie voor kleur wordt weerspiegeld in het huis)

Felle kleuren

Pastel kleuren & heftig blauw

En een paar jaar later in 2003 was alles weer anders van kleur: die gifgroene kast bijvoorbeeld is nu  wit. De muur in de woonkamer is zacht paars en in de badkamer en slaapkamer heeft de muur een lekker fel blauwe kleur.

Naturel tinten

In 2007 ging ik opeens ‘op wit’ met wat leemkleurige accenten. Deze foto’s zijn geplaatst in Ariadne at Home.

Dat heb ik een paar jaar volgehouden zoals te zien is op deze foto’s voor het jubileum nummer van Nouveau in 2011.

Kleur komt terug

Maar kort daarna begon er toch langzamerhand steeds meer kleur terug te komen. Bijna alle muren kregen een kleur en er kwamen ook steeds meer spullen bij. Ik was blij met die blauwe muur, die heeft het dus heel lang volgehouden.

colorful home
Blauwe muur en groene leren bank (Loods5)
colorful home
Blauwe muur & kast plus goud accenten
Badkamer
De badkamer kreeg na diverse verbouwingen donkere tegels en een witte muur.
De laatste verandering

Maar zoals je weet als je mij regelmatig volgt, is er dit jaar weer veel veranderd. Het lijkt wel of ik niet op kan houden! De badkamer bijvoorbeeld heeft nu groene muren (Onthulling van de groene badkamer!).

Groene badkamer

En zoals je in mijn laatste blog kon lezen, is de blauwe wand in de woonkamer totaal veranderd. Een gedeelte van de muur is Factory Green en een gedeelte Stylish Pink.

woonkamer gallery wall
IMG_7686 kopie
Probeer tussen de oude foto’s deze kast te zoeken. Als je goed oplet, zie je deze kast al in de eerste woonproductie . Hij heeft al zoveel gedaantewisselingen gehad!

Nu moet het maar even genoeg zijn. Ik vind het leuk om te zien hoe mijn interieur veranderde maar het schilderwerk laat ik voor nu rusten. Hoe lang ik dat volhoud? Let’s wait and see 😀 Hou jij van dingen veranderen in je interieur? Ik ben benieuwd!

2 reacties op “Hoe mijn interieur compleet veranderde in de loop van de tijd!”

  1. Anita leuk al die veranderingen door de jaren heen. Je durft wel! Super.
    Ben zeer benieuwd naar je nieuwe woning. Veel succes.
    Gr. wil

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: