Woman cave extra opgeleukt in 3 stappen

Woman cave is volgens mij geen bestaand woord maar als er een man cave bestaat waarom dan ook niet een woman cave? In ieder geval is dat precies hoe ik mijn werkkamer ervaar. Dit is echt mijn plek. Woman cave klinkt toch leuker en minder serieus dan werkkamer. Er wordt inderdaad gewerkt maar het is ook vooral een plek waar ik me heel erg prettig voel, waar ik veel dierbare spulletjes om me heen heb en waar ik me terug kan trekken als het me beneden te druk wordt. Ik liet je verleden jaar rond deze tijd ook al mijn werkkamer zien (House tour: Ik laat je graag mijn werkkamer zien!). Ik heb het afgelopen jaar best het één en ander veranderd om deze kamer nog meer mijn eigen super coole woman cave te maken! En dat allemaal in makkelijke stappen waarbij ik niet de hulp nodig had van professionals of van mijn ‘Handige Vriend’

werkkamer
Zo zag het er een jaar geleden uit
Woman cave  stap #1

Ik werkte mijn lelijke witte radiator weg met een mooie radiator bekleding van Sentimo in de kleur ‘pewter’. Het klikt misschien ingewikkeld maar het is super makkelijk (Hoe werk je een lelijke radiator super snel en makkelijk weg ? Daarna verfde ik gelijk mijn kozijn, raam en balkondeur mat zwart.

werkkamer radiatorbekleding Sentimo

woman cave-radiatorombouw

IMG_7338
De vintage lamp vond ik bij de IJhallen
Woman cave stap #2.

Er kwamen meer planten bij. Er stond al lange tijd een beetje eenzaam één plant op mijn werktafel maar die kreeg gezelschap van een hele verzameling groen in de hoek voor de deur naar buiten (Die deur wordt weinig gebruikt want die komt uit op het dak van de uitbouw waar ik weinig te zoeken heb).

woman cave- werktafel
De Aloë Vera heeft luchtzuiverende eigenschappen dus die kreeg een plek op mijn werktafel
woman cave planten
Deze hele hoek vol planten kwam er dit jaar bij
woman cave hema bloempot
Die leuke eekhoorn bloempot is van de Hema.

woman cave planten2

 Woman cave stap # 3

Ik kocht een nieuwe bureaustoel. Na jaren en jaren van trouwe dienst werd mijn Ikea stoeltje vervangen door een nieuwe bureaustoel. De oorspronkelijk witte Ikea stoel had ik al opgeleukt met gekleurde vachtjes maar nu wilde ik echt een nieuwe stoel. Ik koos voor een heel comfortabele en stylish verantwoorde stoel van cognackleurig leer met de ‘toepasselijke’ naam Small Boss.

werkkamer-bureaustoel.jpg

Naast deze veranderingen is er ook veel hetzelfde gebleven: mijn rariteitenkabinet noem ik het maar: een hele kast propvol weird & wonderful stuff…

werkkamer-rariteiten kabinet
De kast is zo mogelijk nog voller geworden

…en natuurlijk mijn boekenkast. Ik ben echt een fanatiek lezer! Altijd even lezen voor het slapen en nooit zonder boeken op reis. Al duurt een vliegreis 12 uur, het maakt mij niet uit als ik maar wat te lezen heb.

woman cave-boekenkast
Ondertussen staan de meeste boeken twee rijen dik

IMG_7527

Je snapt denk ik wel waarom ik zo graag in mijn woman cave vertoef.  Heb jij een favoriete plek in huis (ook als het niet een hele kamer voor jezelf is)? Als jij vanuit huis werkt heb jij dan je werkkamer heel zakelijk gehouden of juist niet? Ik ben benieuwd! Laat je een berichtje achter?

Mijn blog kan affiliate links bevatten. Dat betekent dat als je het artikel via mijn link besteld ik daar een kleine vergoeding voor krijg (uiteraard zonder dat jij meer betaalt). Vanzelfsprekend deel ik alleen artikelen die ik zelf ook hartstikke leuk vind!

 

2 reacties op “Woman cave extra opgeleukt in 3 stappen”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: