Wat kan ik doen met een verloren hoekje op zolder? Q&A

Ik krijg regelmatig vragen binnen en het leek mij opeens heel leuk om daar een serie blogs aan te wijden!
Deze keer antwoord op de vraag wat te doen met een verloren hoekje op zolder?

Hi Anita

Wij gebruiken de zolder als slaapkamer. Naast de trap, onder het schuine dak is er een ruimte waarvan ik niet weet wat ik ermee kan doen. Ik wil het een sfeervol hoekje maken maar ik heb geen idee wat ik kan doen met zo’n verloren ruimte naast de trap. Heb jij ideeën?
Alvast bedankt 🙏

Sophie

Ik denk wel dat ik begrijp wat je bedoelt. Ik heb op zolder ook zo’n plek naast de trap. Als je de zolder alleen maar als rommelzolder gebruikt hoef je daar verder niets mee, behalve misschien een paar dozen neerzetten. Maar als je zolder een slaap- of werkkamer is en je wilt  geen rommelige hoekjes dan is het leuker er een sfeervol hoekje van te maken.

Je zou kunnen denken aan een leuke stellingkast om spullen in op te bergen. Als je kiest voor een open kast laat je daar natuurlijk je mooiste spulletjes zien

hoekje op zolder
Gezien bij Loods 5.
hoekje op zolder
Kies voor een lagere variant als je dak erg schuin loopt. foto Ikea

Wat je ook kunt doen is een oude kist (bijvoorbeeld uit de kringloopwinkel) een likje verf geven en als opbergplek gebruiken.

houten kist in hoekje op zolder

En anders…..

Q&A- vogelkooi met plantjes
Kan er eigenlijk niets staan? Hang dan iets leuks op zoals bijvoorbeeld dit kooitje. Aangezien het waarschijnlijk een donker plekje is daar op zolder moet je wel voor namaak plantjes kiezen

Ik hoop dat deze voorbeelden je fantasie op gang hebben gebracht. Laat  je mij weten wat je er uiteindelijk van gemaakt hebt?

🤔 Heb jij ook een vraag?  Je kunt mij HIER een berichtje sturen.

Eén reactie op “Wat kan ik doen met een verloren hoekje op zolder? Q&A”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: