Mijn man wil ook wat te zeggen hebben over de inrichting: Help! Q&A

Ik krijg regelmatig vragen binnen dus vond ik het hoog tijd worden om daar een serie Q&A’s aan te wijden!
Deze keer antwoord op de vraag (meer een hartenkreet) wat te doen met lelijke spullen van je man die jij echt niet in je interieur vindt passen maar hij wel.

Beste Anita

Mijn man vindt dat zijn spulletjes (allerlei lelijke gadgets) ook een plek in het interieur verdienen want het is toch ook zijn huis! Ik begrijp uit je blogs dat jij niet alleen woont maar met je man (vriend?). Toch schijn je gewoon lekker je gang te kunnen gaan met je inrichting en ik zie nergens lelijke ‘mannendingen’.  Kun je mij wat tips geven? P.S. Mijn man de deur uitdoen is geen optie, ik hou wel van hem 😀

Groetjes van Chantal

Hallo Chantal,

Tja, deze vraag is wel een uitdaging. Ik wil niet stoken in een goed huwelijk maar ik begrijp best dat jij je ergert aan lelijke mannendingen (laten we het zo maar even noemen) terwijl jij zo graag een leuk gestyled huis wilt hebben. Tenminste van dat laatste ga ik uit, anders zou je zijn spullen geen probleem vinden. In ons geval heeft mijn vriend’s jukebox (die ik echt niet in de woonkamer vond passen) een plek gekregen in de bijkeuken samen met al zijn andere fifties spullen. Kamer voor jukebox krijgt mini metamorfose!

IMG_8863

Eigen kamer

Dat is dus wel de meest voor de hand liggende oplossing: geef je man een eigen mancave. Ik heb makkelijk praten, mijn kinderen zijn de deur uit, dus ik heb wel wat kamertjes over. Verkeer jij niet in de gelukkige omstandigheid de spullen van je man te kunnen ‘verbannen’ naar zijn eigen mancave, zou ik het volgende aanraden.

 Eigen hoekje

Hamer er niet teveel op dat je zijn spullen lelijk vindt (je vertelde niet wat voor spullen het precies zijn) en zeg dat je begrijpt dat hij eraan gehecht is maar dat ze niet persé een plekje hoeven te hebben op je mooi gestylde coffeetable. By the way, als mijn kinderen dit lezen, lachen zij zich dood want zo tactisch pak ik het niet aan, maar nogmaals, ik wil geen echtscheiding op mijn geweten hebben.
Als hij dan geen eigen mancave heeft, is er misschien wel een plek in de kamer die je tot mancave kan bombarderen. Misschien een bureau/tafel waar hij al zijn spullen om zich heen kan hebben (alles op één plek is al beter dan overal verspreid).

Opbergen

Misschien krijg je hem zover zijn spullen ergens in op te bergen. Manden zal hij wel te tuttig vinden maar er zijn ook stoerdere opbergers te vinden.

Q & A-spullen opbergen
Deze stoere dozen van Curver in betonlook zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten in de kleur lichtgrijs
uashmama-paper-bag-sfeerbeeld-1
Grote zakken van stevig papier van Uashmama: hartstikke trendy & stoer

Tenslotte helpt het misschien ook om eens wat woonbladen onder zijn aandacht te brengen of mijn blogs (haha) zodat hij beter begrijpt wat jij bedoelt met een mooi gestyled huis. Ongeveer 10 % van mijn lezers zijn mannen dus hij zou niet de enige zijn 😉 Succes ermee! XXX

🤔 Heb jij ook een vraag?  Je kunt mij HIER een berichtje sturen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d