Kamer voor jukebox krijgt mini metamorfose!

We hebben een kamer speciaal voor de jukebox (de ‘passie’ van mijn vriend). Eigenlijk meer uit nood (en mijn eigenwijzigheid) geboren want ik vond dat de jukebox echt niet in de woonkamer kon. Geen plek en niet de juiste stijl. Hoewel dat laatste natuurlijk onzin is want ik mix sowieso allerlei stijlen door elkaar. Dus laten we het maar houden op ‘geen plek’!

jukebox
Mijn vriend is gek op fifties spullen en hoewel hij niet zo’n fanatieke verzamelaar is als ik werd het kamertje  steeds voller. Er kwam een knalrode vintage koelkast in (oh jé, ik hou niet van knalrood in het interieur) en de muren werden volgehangen met reclameborden en oude nummerplaten. Maar ondertussen werd het kamertje ook steeds meer gebruikt als bijkeuken. De plek voor oude kranten, lege flessen, (te) grote pannen, emmers etc. Best wel handig maar ook best rommelig.

voor 1

Om alles kwijt te kunnen kwam er ook een soort brocante tafeltje, tot afgrijzen van mijn vriend.

voor 2
De reclameborden verdwenen ondertussen naar de nieuwe werkplaats van mijn vriend, de knalrode koelkast werd gelukkig omgeruild voor een mintgroene maar ja, dat tafeltje hè, en die rommel! In overleg met mijn lieve vriend (die heeft best wat te verduren met  mijn steeds weer nieuwe woonplannen) werd er besloten tot een mini metamorfose van het kamertje (zoals al aangekondigd in een vorige blog).

voor3

De muur ging een kleurtje krijgen en ik had ondertussen tijdens een bezoek aan de IJhallen (maandelijkse, enorm grote vlooienmarkt) een leuk vintage dressoirtje  gevonden.

voor5

Onze woonsmaken komen niet helemaal overeen (vandaar ook dat aparte kamertje) maar over de kleur werden we het eens: de kleur werd ‘Beklonken’ die ik heb laten mengen bij de Praxis.

voor4

Ziehier het resultaat!

Het was een kwestie van een paar uurtjes werk et voila: een totaal ander gezicht! Als je je afvraagt waar opeens de oude kranten en lege flessen zijn gebleven: ik gooi nu heel gedisciplineerd het oud papier gelijk in de papier kliko in de tuin en de lege flessen staan in het kastje 😀

na4

na3

na met plant

jukebox koelkast

koelkast

jukebox by night
En tenslotte : de jukebox by night!

Hoe doe jij dat als je ‘significant other’ een andere woonsmaak heeft als jij? Ik ben benieuwd 😀

Eén reactie op “Kamer voor jukebox krijgt mini metamorfose!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: