Mini DIY: maak je eigen onderzetters

Ik ben weer eens bezig met een major DIY project. Het gaat even duren voor ik daar de grote onthulling van kan delen! Dus in de tussentijd aandacht voor een mini DIY: super makkelijk, snel en leuk! Even terugkomend op dat grote project: ik ga de slaapkamer veranderen!

collage-DIY-slaapkamer-project

Het behang gaat weg en alle muren gaan geverfd worden. Normaal koop ik verf en begin gewoon maar in dit geval moest ik iets meer moed verzamelen. De hele slaapkamer moet uitgeruimd worden (gelukkig hebben we nog een slaapkamer) en het behang moet van de muur. Ik ben al een beetje begonnen maar heb het idee dat dit ook weer zo’n project is dat steeds groter & groter wordt, zoals dat vaker gebeurd! (Hoe een kleine verbouwing groter & groter werd)

Mini-DIY

Ondertussen deel ik dus die mini DIY: een klusje dat ik al enige tijd geleden ben aangegaan. Nadat ik een glazen salontafel had gekocht was ik op zoek naar onderzetters. Niet dat ik bang ben voor kringen maar wel voor krassen. Met een houten tafel ben ik niet zo pietepeuterig (hout moet leven) maar glas vind ik toch iets anders. Nou, dat vinden van onderzetters vond ik nog best een klus, ik vond ze of gewoon stom of helemaal niet passen in mijn interieur.

glazen tafel

Mijn glazen tafel

Mini-DIY

IMG_1132

Dus besloot ik zelf onderzetters te maken. Voor € 0,99 kocht ik bij Ikea kurken onderzetters. Ik vond op Pinterest een sfeervol plaatje van een ananas, dat heb ik 4 x uitgeprint, op de onderzetters geplakt en afgewerkt met Boeklon (zelfklevend kaftfolie), zodat ze tegen vocht kunnen.

Mini- DIY-maak- je-eigen-onderzetter

Terwijl ik zo lekker bezig was, maakte ik voor mijn werkkamer nog een andere. Gewoon voor de leukigheid want nogmaals: voor een houten tafel heb ik niet per se een onderzetter nodig.

Mini-DIY-onderzetter

Nou als dit geen snel, makkelijk en leuk mini DIY projectje is, weet ik het niet meer. Het is trouwens ook een heel goed idee voor als je een klein maar persoonlijk cadeautje nodig hebt!

Mini-DIY-onderzetters

Ik ben benieuwd wat je van dit snelle klusje vindt. Hier hoef je echt niet handig voor te zijn en zo maak je in no-time precies de onderzetters die je leuk vind!

2 reacties op “Mini DIY: maak je eigen onderzetters”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: