Nieuws & tips: veilingsite Catawiki

Nieuws & tips voor interieur en tuin

Deze keer aandacht aan veilingsite Catawiki. De jukebox van mijn vriend gaat namelijk verkocht worden. Soms moet je afscheid nemen van iets. Ik vind Catawiki de beste plek om zo’n prachtig gerestaureerde jukebox aan te bieden. Waar bij Marktplaats mensen vaak op het laatste moment afhaken of helemaal niet op komen dagen is bij Catawiki een aankoop definitief en is er een veilig systeem (voor koper en verkoper) voor de financiële afwikkeling. Ik schreef al eerder een blog over (ver)kopen op een veiling naar aanleiding van een lezersvraag.

jukebox Wurlitzer

Als je niet iets wilt verkopen maar juist op zoek bent naar iets speciaals, is Catawiki ook een geweldige plek om iets heel moois te vinden. Zo kocht ik een poos geleden deze prachtige lamp.

gevonden op Catawiki
Gevonden op Catawiki

Ondertussen wachten wij met spanning de veiling af (15 juli). In dit geval hebben we een minimum bedrag gesteld waaronder de jukebox niet verkocht kan worden, dus het is spannend om te zien of dat gehaald gaat worden.

Mijn tip: deze veiling site is een heel geschikt platform als je iets waardevols  wilt verkopen of aankopen!

 

Deze blog bevat affiliate links. Dat betekent dat als je het artikel via mijn link besteld ik daar een kleine vergoeding voor krijg (uiteraard zonder dat jij meer betaalt).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: