Wonen voor gevorderden: sneak peek!

Wat is er leuker en inspirerender dan binnenkijken in huizen van andere mensen? Voor mij is het in ieder geval iets wat ik heel graag doe. Ik heb in het verleden diverse ‘binnenkijkers’ gemaakt. Ik ging op bezoek bij iemand met een bijzonder interieur, babbelde wat, maakte foto’s en deelde daarna dat verhaal in mijn blog zoals Weird & wonderful interieur: binnenkijken bij Mirjam.
Dit keer ging ik niet op pad naar een interieur maar de interieurs kwamen naar mij toe! Een collega styliste die ik nog van vroeger ken liet mij weten samen met een vormgeefster en fotografe een heel tof interieurboek gemaakt te hebben: ‘THUIS’ wonen voor gevorderden.

Sneak peek

Het boek is nog niet verschenen, via crowdfunding gaan zij het bedrag voor de drukkosten bij elkaar halen maar daarover straks meer. Ik kreeg in ieder geval al een sneak peek in al het moois dat dit boek te bieden heeft. Dit zijn foto’s van het huis van Yvonne. Dat hier een styliste woont spreekt voor zich!

Wonen voor gevorderden
Wonen voor gevorderden
Wonen voor gevorderden

Hoezo, wonen voor gevorderden?

Yvonne maakt geregeld samen met fotografe Anouk zogenaamde vrije producties. Zij fotograferen een interessant interieur en bieden dat daarna aan aan een tijdschrift. Om vervolgens meer dan eens te horen: super mooi interieur maar die mensen zijn te oud voor ons blad! Met te oud werd dan alles boven de 50 bedoelt. Ik voel me bijna persoonlijk aangesproken: ik ben ook boven de 50 en voel me absoluut niet oud, maar dat terzijde. Het bracht Yvonne (styliste) Anouk (fotografe) en Gabrielle (grafisch vormgeefster) op het idee deze bijzondere interieurs te bundelen in een boek dat zij in eigen beheer uitgeven.

Thuis, wonen voor gevorderden

Thuis

Wonen voor gevorderden

Het boek wordt gedrukt op mat fris wit papier en bestaat uit ongeveer 250 pagina’s en heeft een harde kaft.

Boven de 50

Het boek staat vol prachtige foto’s en veel verschillende, maar allemaal inspirerende, interieurs. Dat mensen boven de 50 alleen nog maar achter de geraniums gaan zitten wordt dubbel en dwars weerlegt in dit boek. Sommigen verhuisden van de stad naar het platteland, anderen precies andersom van het platteland naar de stad. Weer anderen gingen in een tiny house wonen of verhuisden naar het buitenland. Heb je ook zo’n zin dit allemaal met eigen ogen te zien? Je kunt het boek alvast bestellen! Meer informatie over het boek zelf, de makers en het bestellen vind je via deze knop

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d