2018: Ik heb er zin in!

Ik heb er zin in, in 2018!  Zoals je in mijn vorige blog al hebt kunnen lezen, doe ik niet aan goede voornemens maar (woon)plannen heb ik genoeg!

Kleine terugblik op 2017

Mijn website anitahome.blog ben ik een half jaar geleden begonnen omdat ik het nu eenmaal geweldig leuk vind om je te laten zien hoe je van je huis een persoonlijk ‘thuis’ kunt maken en om je te inspireren met mijn DIY projecten, mijn favoriete vintage vondsten en wat er zoal verder aan wooninspiratie bij me opkomt.
Mijn allereerste blog werd voornamelijk gelezen door familie en vrienden 😀 maar na een half jaar heb ik al duizenden mensen per maand die mijn blogs lezen. Ik ben echt super blij met al die interesse en leuke en lieve reacties!  💚 Dank je wel💚

villa Belvedere 2018
Naar Italië
Een goed begin van 2018

De laatste dagen van het jaar en de eerste dagen van 2018 bracht ik door in Toscane. Met mijn vriend, mijn dochter & haar vriend en onze respectievelijke honden verbleven in een sfeervolle accomodatie waar we twee heerlijke appartementen hadden.

2018 tegemoet

Met heerlijk bedoel ik ook dat het er erg leuk uitzag. Ik heb namelijk een afwijking als je het zo mag noemen:  ik vind het echt verschrikkelijk  om in standaard, sfeerloze, met weining liefde ingerichtte en soms zelfs ronduit lelijke hotelkamers te moeten verblijven. Een nachtje op doorreis kan nog net maar echt niet voor langer. Daar wordt ik bijzonder ongelukkig van. Ik hou van mooie dingen om mij heen, ook of vooral als ik op reis ben!

IMG_8546

Italië, 2018
Een leuk idee: het keukentje verstopt in een kast. Alleen ben ik niet zo van de grote, bruine meubels dus zou ik de kast bijv. mat antraciet grijs geverfd hebben
2018 in met oliebollen
Wij hebben op gepaste wijze afscheid genomen van 2017 en met veel liefde (en van thuis meegebrachte oliebollen) 2018 binnengehaald.
Beauty is in the eye of the beholder

Wat mooie plaatjes die ik al wandelend door ‘ons’ dorpje ben tegengekomen!

Toscany, 2018

Toscany, 2018

Toscany, 2018

oink green 2018

attenti al catto 2018
Pas op voor de kat 😺 Leuk zo’n ingemetselde steen

En tenslotte nog koffie en gebak bij Café Scudieri in Florence met dit geweldige ‘over the top’ interieur met marmer, mahoniehout en kristallen kroonluchters. Alle zoetigheid was geweldig en ook onze honden waren van harte welkom. Superplek!

Firenze 20182.jpg
Nieuwe DIY projecten

Ik heb gemerkt dat vooral mijn blogs in de smaak vallen waarin ik laat zien wat je met een likje verf en wat durf kunt bereiken (nou ja ‘een likje’: hele potten verf gaan er doorheen 😀). Daar heb ik al weer genoeg ideeën over.

painted armoire Annie Sloan

Een van mijn best gelezen blogs was mijn verhaal over een klein potje krijtverf  van Annie Sloan wat ik toegestuurd kreeg. Op haar website kun je zien wat voor prachtige resultaten je met deze verf kunt bereiken zoals deze blauwe kast.

Ik ben benieuwd welke blogs jij het meest inspirerend vond! Hopelijk blijf je mij het komende jaar ook volgen; zoals gezegd borrelen er weer allerlei ideeën in mij op dus ‘STAY TUNED’🌷😊🌿                                                               XXX ANITA

good morning 2018

 

 

 

Eén reactie op “2018: Ik heb er zin in!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: