Hoe ik niet aan goede voornemens doe maar wel woonplannen maak

Ik doe niet aan goede voornemens: ik rook niet, dus ik hoef niet te stoppen met roken, ik hoef niet af te vallen en ik hoef geen abonnement op de sportschool te nemen want dat heb ik al.
Wat ik wel leuk vind is het maken van grote en kleine woonplannen voor het nieuwe jaar.

moodboard maken

knipsels
Ideeën opdoen uit o.a. VTwonen en Elle Decoration

goedevoornemens, koffie

Geen goede voornemens, wel een nieuw moodboard

Ik heb allereerst een nieuw moodboard gemaakt, vol nieuwe inspiratie, lieve berichtjes en met reminders wat ik in 2018 wil realiseren. Bijvoorbeeld op woongebied (nieuwe achterpui) maar ook op ander gebied (ik wil komend jaar de Dam tot Damloop lopen)
Dat staat nu voor mijn neus en het valt mij  op dat ik onbewust heb gekozen voor veel donkere kleuren (vooral veel groen) en heel veel planten 🌿

moodboard

goede voornemens moodboard

Dat is op zichzelf wel grappig omdat ik daar dit jaar ook al mee bezig was, zowel met dat  groen als  met planten! Maar goed, er staan wel een aantal nieuwe projecten op stapel.

Geen goede voornemens, wel een nieuwe achterpui!

goede voornemens, nieuwe pui

Ten eerste gaat de houten achterpui in de woonkamer vervangen worden door een mat- zwarte aluminiumpui. Met dat plan zijn we in de zomer al begonnen maar het heeft allemaal meer voeten in aarde dan gedacht. Ook omdat elke (goede) aannemer ontzettend druk is. Maar nu is de opdracht dan echt gegeven en is het wachten op het moment dat het ook werkelijk gaat gebeuren. Hopelijk binnenkort.

Geen goede voornemens, wel een nieuwe inrichting van de ‘Jukeboxroom’

Ten tweede gaat de kamer in de uitbouw aangepakt worden. Dit was eerst mijn kantoortje en toen ik naar boven naar een riante kamer verhuisde, is dit de kamer geworden waar mijn vriend zijn jukebox heeft staan en zijn verzameling 50e jaren spullen. Ja, hij verzamelt ook, weliswaar niet zo fanatiek als ik.

jukebox

Het begon heel stijlvol en geordend maar het werd steeds voller.en chaotischer. De kamer wordt ook gebruikt als een soort bijkeuken. Er kwam een oude knalrode koelkast in (ik houd niet van rood in huis), er kwam een brocante tafel in om spullen op kwijt te kunnen (totaal niet in stijl met de rest), er hing van alles aan de muur maar dat ging gedeeltelijk ook weer weg: enfin hoog tijd voor herinrichting! Daarover later meer!

Geen goede voornemens, wel een nieuwe agenda

En… natuurlijk niet te vergeten : een nieuwe agenda voor 2018 of liever gezegd, een nieuwe agendavulling.

IMG_7849 kopie

Ik werk namelijk nog steeds met een papieren agenda. Ik kreeg deze leren agenda van Mulberry voor de geboorte van mijn zoon. Hij is nu bijna 31 jaar! De agenda wordt steeds mooier en doorleefder dus die doe ik nooit meer weg

IMG_5209

goede voornemens,werkkamer closup

Ik ben benieuwd of jij aan goede voornemens doet? Zo ja, welke, zo nee, waarom niet?
En heb jij plannen op woongebied?
Ik hoor graag van je!

2 reacties op “Hoe ik niet aan goede voornemens doe maar wel woonplannen maak”

 1. Dag Anita, het is steeds zo leuk te lezen waar jij allemaal mee bezig bent en hoe je blijft inspireren. Ook ik heb geen uitgesproken goede voornemens maar natuurlijk al wel weer de nodige plannen voor het aankomende jaar. Zakelijk staat er al weer het nodige op de planning want stil zitten en afwachten daar ben ik niet van. Mijn webshop moet uitgebreid worden met Engelse versie, er is een nieuw Arte-fact design in de maak en …er borrelt ook van alles.
  Nu bijna gaan genieten van familie feestdagen en een aankomende wintersport vakantie.
  Ik wens je heerlijke sfeervolle dagen toe met de dierbaren om je heen.
  Hartelijke groet, Leonie Meijneke

  • Hallo Leonieke, leuk van je te horen! Ik zal je website in de gaten houden. Hou mij vooral op de hoogte als er weer nieuwe dingen zijn.
   Ik wens jou ook fijne dagen toe
   xxx
   Anita

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d