Mijn top drie van favoriete woontrends

Woontrends: Ik denk altijd dat ik daar niet heel gevoelig voor ben omdat ik zo een eigen smaak en stijl heb. Maar natuurlijk wordt je beïnvloed door wat je om je heen ziet zoals foto’s in woontijdschriften en het aanbod in winkels. Niets mis mee! Nou vind ik heel veel dingen echt niet leuk genoeg om in mijn eigen huis te hebben maar de volgende trends wel! By the way: de planten rage die na een aarzelend begin niet aan mij voorbij gegaan is heb ik al in een eerdere blog besproken (hoe mijn huis ‘zonder planten’ langzaam veranderde in een Urban Jungle) dus die trend laat ik nu buiten beschouwing.

Trend #1 Rieten manden

Ik bedoel hiermee die grote, gevlochten en soepele rieten manden die behalve ideaal zijn voor het opbergen van van alles en nog wat, ook geweldig decoratief zijn met planten.

rieten mand met plant, woontrends

rieten mand met plant

woontrends- rieten mand
Mand in de badkamer voor schoonmaakmiddelen of handdoekjes.

rieten mand badkamer, woontrends

Inspiratie

(Scroll down om het bord te bekijken)

Trend # 2 Oosters vloerkleed

De ‘Pers’ is eigenlijk nooit weggeweest maar lange tijd was dat een ‘oude mensen’ ding en moesten we allemaal zo nodig een koeien vel op de grond hebben (ik spreek voor mezelf). De koeienhuid is echter allang naar zolder verhuisd en Perzische tapijten uit mijn ouderlijk huis hebben daarna hun plaats ingenomen.

perzisch tapijt, woontrends
Dit tapijt is een erfstuk.
pers IKEA
Patchwork kleed van Ikea
Inspiratie

(Scroll down om het bord te bekijken)

Trend # 3 Bijzonder behang

Dat ik heel makkelijk een verfroller- en kwast pak om weer eens iets te gaan verven zal je niet ontgaan zijn als je mij al wat langer volgt. Behangen vond ik toch altijd meer een dingetje. Maar ook daar heb ik mij aan gewaagd Ik koos fotobehang voor ‘bedrieglijk’ echt resultaat! en heb nu een opeens een ‘raam’ in mijn dooie muur. Zo kun je op een betrekkelijk eenvoudige en snelle manier je kamer een totaal andere en bijzondere uitstraling geven! Gewoon proberen!

fotobehang- lege muur veranderen

Into-the-Wild-behang
Mooi botanisch behang van Creative Lab Amsterdam.
behang KEK Amsterdam, woontrends
Behang Engraved Flowers van Kek Amsterdam.
Inspiratie

(Scroll down om het bord te bekijken)

woontrends
Zijn dit trends die je aanspreken? Wat zijn jouw favoriete woontrends? Heb je een speciale trend waarvan je het leuk zou vinden als ik daar aandacht aan geef in mijn blog? Laat het mij weten😀

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: