VT Wonen & Designbeurs 2018

De VT Wonen & Designbeurs 2018: net zoals verleden jaar (Wat vond ik van de vtwonen & designbeurs? ) bezocht ik deze ook dit jaar samen met Sophie.

VT Wonenbeurs Sophie
Altijd gezellig zo met z’n tweetjes: eerst even lunchen en dan slenteren over de beurs. Als eerste liepen wij de stand van Flexa binnen.

VT Wonenbeurs 3
Op de muur Spiced Honey, de Flexa kleur van het jaar 2019
VT Wonenbeurs-FlexaMG_6840 (1)
Ik heb wel wat met deze kleur roze. Er was trouwens opvallend veel roze te zien op de beurs.

Wij konden gratis een kleurtestertje in een kleur naar keuze meenemen. Ik loop al een poosje met het plan rond om de blauwe muur in de woonkamer na ongeveer 10 jaar trouwe dienst van een andere kleur te gaan voorzien. Dus die kleurtester ga ik meteen uitproberen. Voor welke kleur ik ga kiezen hou ik nog even geheim.

VT Wonen Huis

Ik ben altijd een groot fan van het VT Wonen huis maar dit jaar was ik niet zo onder de indruk. Er waren genoeg leuke hoekjes en ik ben wel helemaal weg van de zwarte tegels die o.a. in de badkamer gebruikt werden maar ik had niet zo’n ‘wauw’ gevoel als verleden jaar. Ik vond het sfeervol maar niet super vernieuwend. Evengoed heb ik volop foto’s gemaakt.

VT Wonen & Designbeurs 2018 badkamer 2
Zwarte tegels in de badkamer en de muur in Spiced Honey.
VT Wonen & Designbeurs 2018 badkamerbeurs
Leuk idee: een muur vol spiegels in verschillende uitvoeringen
VT Wonenbeurs stolp 2
Gewone badkamer spulletjes worden in een glazen stolp opeens een kunstwerkje

VT Wonenbeurs stolp

VT Wonenbeurs stolp 3

Zoals je ziet is er volop met glazen stolpen gewerkt wat trouwens één van mijn tips is in een eerdere blog (Tips & tricks om stylinghoekjes te maken als een pro)

vtwonenbeurs-burbri
Het gebruik van oude deuren vind ik een leuk idee als je een superstrak huis toch wat sfeer wilt geven

De oude deuren en andere oude objecten in het VT Wonen huis komen van Burbri. Een loods vol oude bouwmaterialen waar ik zelf ook wel eens een bezoekje breng (Zoektocht naar mooie fles voor mijn ‘bottle garden’)

Wordt zwart het nieuwe wit?

Wat wel opvallend is dat er veel met donkere kleuren gewerkt wordt. Waar een paar jaar geleden alles het liefst licht en wit moest zijn, is er nu heel veel zwart te zien.

IMG_5662

VT Wonenbeurs 2

Mijn vriend Tony klaagt wel eens dat hij de badkamer zo donker vindt met het donkergroen op de muur, het zwart geverfde raam en kozijn en de zwarte jaloezieën (en ook nog eens donkergrijze tegels) maar ik ben gewoon helemaal ‘up to date’ 😀(Onthulling van de groene badkamer!)

VT wonen beurs 7
Stijlvolle donkere badkamer
vtwonenbeurs zwarte douche
Mooie, matzwarte douche
Was er marmer te zien?

Ik vroeg mij af of marmer echt een trend gaat worden die doorzet (Gaat marmer (weer) trend worden?). Nu er was zeker marmer te zien maar ik denk dat het toch een kleine doelgroep zal zijn die daar voor kiest. Ik vind het prachtig maar je moet er wel het huis voor hebben.

VT Wonen beurs marmer 1
Keuken met marmeren blad
vt wonen beurs rood marmer
Bar van rood marmer
Riverdale
‘Marmer’ op de muur

Het kan natuurlijk ook wat simpeler

VT wonenbeurs marmer
Tafeltjes met marmeren blad
VT wonenbeurs H&M
Dienblaadje in groen marmer (mijn favoriete kleur)

Ik kan natuurlijk maar een beperkt overzicht geven (nou ja, het is niet eens een overzicht) maar deel toch ook nog graag deze prachtige muur die ik in het Karwei huis zag.

Karwei

Tenslotte kocht Sophie nog een heel mooi kunstwerk

VT Wonenbeurs Sophie buiten
Moe maar voldaan (om maar eens een cliché te gebruiken) gingen we naar huis. Volgend jaar weer!

Ben jij naar de VT Wonen & Designbeurs geweest? Wat vond jij het meest inspirerende? Laat je een berichtje achter? Vind ik altijd leuk 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: