Terugkijken op mijn best bekeken blogs van 2019

Terugkijken op mijn best bekeken blogs van 2019 had ik misschien moeten doen aan het einde van dat jaar en niet nu, aan het begin van 2020. Maar juist aan de start van een heel nieuw jaar waarin ik vol zit met nieuwe ideeën en inspiratie is het nuttig om eens te zien welke onderwerpen het meest populair waren in het jaar daarvoor.

Maar eerst:

Voor ik begin met mijn meest bekeken blogs uit 2019 moet ik een blog vermelden dat ik postte in 2018 maar welke nog steeds volop gevonden en gelezen wordt en dat met meer dan  20.000 lezers een absolute topper is, nl. Hoe doe je dat: zo’n dichte fles met planten maken?

Bottle garden-groen in glas

Wat bovendien leuk is om te vertellen is dat ik nog niet zolang geleden Judith Baehner ontmoette, de auteur van Groen in Glas, het boek  waardoor ik geinspireerd raakte mijn eigen ‘bottle gardens’ te maken. Binnenkort ga ik binnenkijken in haar huis vol planten en kan niet wachten dit met je te delen!

Mijn best bekeken blogs van 2019

Over binnenkijken gesproken: alle blogs waarin ik binnen keek bij anderen zijn super goed gelezen in het afgelopen jaar. Ik wil ze niet allemaal opnoemen maar wel deze die net iets meer gelezen is dan de anderen, nl.:  Wonen op 55 m2 in hartje Amsterdam . Ik vermoed dat die 55 m2 veel mensen intrigeerde en het is natuurlijk een heel knus en gezellig huis.

binnenkijken in Amsterdam

Op een gedeelde eerste plaats staat mijn blog over een bakstenen muur.
Ik denk dat heel wat mensen het woord ‘bakstenen muur’ googelen want deze blog wordt bijna dagelijks  door meerdere mensen gelezen en vooral gevonden via Google. In het soort huis waar ik nu woon zou een bakstenen muur een beetje misplaatst staan maar als ik ooit nog in een soort loft terecht kom (staat wel op mijn wensenlijst😀) dan zou ik zeker zo’n muur overwegen en met mij dus blijkbaar vele anderen.

bakstenen muur

Alle blogs waarin ik weer eens met een verfroller en -kwast aan de gang ging, werden goed gelezen. Uit de berichtjes die ik daarover krijg (bedankt daarvoor, blijf dat vooral doen!) merk ik hoe spannend het voor veel mensen is om een muur zomaar een kleur te geven. Mijn rigoureuze aanpak van de slaapkamer van romantisch behang naar allemaal groene muren kan ik ook een plaatsje geven in mijn best bekeken blogs van 2019!

mijn best bekeken blogs van 2019

Maar er zijn natuurlijk meerdere manieren om een lege (meestal witte) muur aan te pakken en dat hoeft niet altijd met verf. In 15 ideeën om een lege muur te veranderen laat ik genoeg andere manieren zien en deze blog schoot dus ook omhoog in mijn overzicht!

gallerywall-mijn best bekeken blogs van 2019

Achter mijn huis heb ik een romantische & overdadig bloeiende tuin en ik merk dat jullie graag meegenieten van al dat moois. Hoewel ik dit jaar iets minder schreef over mijn tuin dan de jaren ervoor, kreeg het blog waarin ik vertelde hoe ik geniet van dit stukje paradijs op aarde, meer dan genoeg aandacht!

bloeinde tuin-mijn best bekeken blogs van 2019Tenslotte wil ik nog mijn blog vermelden over de do’s en don’ts bij het inrichten van je huis. Ik geloof niet zo in goed of fout als het over de inrichting van je huis gaat, als je maar je eigen gevoel volgt, maar ik raakte hier zeker een gevoelige snaar!

mijn best bekeken blogs van 2019Maar genoeg over 2019, het nieuwe jaar lacht mij toe! Zoals gezegd zit ik vol nieuwe plannen die ik graag weer met jullie deel. Ik wil ook graag even de gelegenheid aangrijpen om al mijn trouwe lezers te bedanken. Hoe leuk is het om te merken dat mijn belevenissen op woongebied zo veel gelezen worden en dat ze menigeen (volgens enthousiaste berichtjes) de nodige inspiratie geven. By the way: als je een vraag hebt of een bepaald onderwerp waar je meer over zou willen lezen, laat het mij vooral weten.

Laten we er een mooi jaar van maken!

xxx Anita

 

2 reacties op “Terugkijken op mijn best bekeken blogs van 2019”

  1. Mooi om die oudere posts te herbekijken…echt met zo’n gevoel van mja dat vond ik leuk, en oh ja dat vond ik zo mooi .. Dus ik kijk zeker uit naar alle nieuwe mails over restylen.
    Dus ook voor jou een succesvol 2020…want daar wonen wij allemaal mooier door 😉

    Liefs Carla

    • Dank je wel Carla voor je lieve berichtje! Ik heb ontzettend veel zin om in 2020 weer allerlei inspirerende blogs te posten. Mijn creativiteit is nog lang niet uitgeput😀. Jij ook een heel mooi 2020!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: